luni, 11 iunie 2012

Infracţiuni Electorale - Alegeri locale 2012, Bacău

Am citit stirea, copiata in mai multe publicatii on-line, in care cică un bacăuan foarte suparat si-a fotografiat buletinul de vot. Presă de rahat.
Adevărata ştire :
Un candidat al Partidului Poporului (prescurtat PP-LC), nu al cacealmalei PP-DD, nu si-a gasit partidul pe buletinul de vot. Cand a numarat foile, nu iesea una. Membrii comisiei nu si-au facut datoria. Inainte de a inmana cele patru voturi, trebuiau să numere foile. Foile fiind lipite, la răsfoirea lor, nu ieşea una. Lucru foarte grav. Mult mai grav decât vă puteţi imagina.



Politicianul venise să-şi exercite dreptul la vot. Nu avea la dânsul acreditarea, deoarece urma să mearga dupa aceia la sediul partidului, pentru a pleca in control.
Acreditarile erau la sediul Partidului Poporului, pe strada Energiei.
Lucrurile s-au precipitat, datorită incidentului destul de grav. Sotia dumnealui a intampinat aceiasi problema, la doua buletine de vot. Colegii din Partidul Poporului, au intâmpinat aceiaşi problemă, atunci când au vrut să voteze. A fost intocmită o sesizare la BEJ, pentru mai multe probleme constatate pe teren.
O altă problemă a fost, afişele electorale din preajma secţiilor de votare. Legea Electorală spune ca toate afisele electorale, pe o rază de 500 de metri in jurul Sectiilor de Votare trebuiesc indepartate.
Aceste afise nu au fost indepartate, nici in cursul zilei de astăzi.
La solicitarea organelor care erau insărcinate să remedieze problema, aceştia au promis ca vor indeparta afisele. Fiind implicati in fraudarea alegerilor electorale, nu şi-au ţinut promisiunea.


Sursa : PP-LC Bacău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu